HerizTapijten January 28, 2015
Featured Image

De restauratie van Oosterse tapijten

Oosterse tapijten restaureren is een vak op zich, maar bij ons is uw tapijt in goede handen. Handgeknoopte tapijten worden meestal van natuurlijke materialen gemaakt en daarom besteden wij hier tijdens het restauratieproces extra aandacht aan.  Onze restaurateurs zijn deskundig en ervaren en kunnen vrijwel elke schade herstellen, zoals bijvoorbeeld de reparatie van:

  • Tapijtenranden
  • Franjes
  • Tapijten met gaten
  • Versleten delen

U krijgt vooraf een prijsopgave en een tevredenheidsgarantie.

 

Als u meer informatie wilt of voor een vrijblijvende offerte voor de restauratie van uw tapijt kunt u een email sturen naar info@heritztapijten.nl of bellen naar 010 4144002. Wij staan u graag te woord.

 

Reiniging tapijten

Naast restauratie kunt u uw tapijt ook door ons laten reinigen. Wij beschikken over een professionele werkplaats waar uw tapijt eerst wordt beoordeeld op kleur, conditie en samenstelling van materiaal. Dit zorgt ervoor dat wij uw tapijt de juiste behandeling kunnen geven, zodat de originele kleuren weer volledig tot hun recht komen.

Heriz werkt met transparante prijzen en een tevredenheidsgarantie. Vooraf krijgt u een prijsopgave, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook geven wij  u vooraf een duidelijke indicatie van het te verwachten resultaat.

Omdat voor het maken van de offerte het gebruikte materiaal en formaat van het kleed belangrijke factoren zijn, vragen wij u -indien mogelijk- om deze in uw email te vermelden. Deze email kunt u sturen aan: info@heriztapijten.nl. U zult aangenaam verrast zijn over de prijs.

3
Heriz Perzische tapijten